18 февруари, 2019

Радио

Иако се чини дека како деца не знаевме многу, барем нашите игри беа паметни. Една од нив е скокањето на јаже, за која се тврди дека е една од најдобрите вежби за слабеење.

Не станува збор само за детска игра или нешто што сте морале да го правите на часот по физичко образование. Скокањете јаже е одлична вежба за слабеење и обликување на телото. Има многу идеи како можете да се забавувате и да ги стопите килограмите дружејќи се само со едно обично јаже.

Препуштете му се на 10-минутното видео и скокајте и слабејте.

Остави коментар

Почетна // Спорт // Скокајте и слабејте
Горе