19 април, 2019

Радио

Познато е дека бремените жени знаат да добијат желба за некоја чудна коминација на храна, а дека тоа некогаш ги поминува границите на нормалата свдочи и 35 годишната британка.

Ann Curran од Данди ужива во јадењето на дневниот весник, Dundee Evening Telegrapha.

Таа изјавила за британските медиуми дека овој вкус најмногу и одговара, па затоа секогаш во ташната има неколку листа од весникот за кога ќе почуствува потреба да скине и да јаде.

Остави коментар

Почетна // вести // Британката која има чудни труднички потреби, јаде весници!
Горе