Го остави синот со помалата сестра: Кога скришно влегла во собата, мајката се наежила

3 декември, 2018
bebe

Дека љубовта помеѓу братот и сестрата не се опишува со зборови ни покажува ова видео.

Всушност, ова мало момче одлучи да се погрижи за својата мала сестра, стара само неколку месеци, за мама да се одмори малку. Меѓутоа, кога мајката влегла во собата – имала и што да види.

Прекрасна и преемотивна сцена – погледнете го видеото под текстот за да видите за што станува збор.

https://www.youtube.com/watch?v=dqu6PVIqs7Q