НА НИКОЈ НЕ МУ Е ЈАСНО КАКО ТАА ИМА ВОЗАЧКА! Удрила автомобил на паркингот, а потоа направила нешто навистина ГЛУПО!

26 септември, 2018
ааа

На Фејсбук кружи видео од жената на која и требаа дури седум минути да излезе од паркингот.

На паркингот навистина може се да се види, но снимката од една жена која се обидува да излезе од паркинг местото сигурно е една од најбизарните.

На Фејсбук кружи видео од жена на која и требаа дури 7 минути за да излезе со својот Ford Focus, а не стануваше збор ниту за наизменично паркирање.

Видеото е снимено во Њујорк, Њу Џерси, а снимено е од човек кој седеше на истиот паркинг во својот автомобил.

Возачките вештини на оваа жена најдобро ги почувствува Тојотата паркирана покрај нејзиниот автомобил која што добро ја изудира пред да се извлече од паркингот.

Во еден момент дури излезе од автомобилот и со помош на вода и марамче се обиде да го измие возилото што го удри:

Откако видеото се прошири на Фејсбук, снимателот во коментарите признава дека снимката ја проследил до сопственикот на изребаната Тојота, но доколку тоа и не го сторил, веруваме дека набрзо ќе дознае кој го оштетил неговиот автомобил.