29 јануари, 2020

Радио

Љубопитноста го натера да истражи каде водат скалите и видел дека под неговиот стан се наоѓа нешто невообичаено.

Даниел Карли се преселил во Англија и изнајмил стан во стара зграда која потекнува од 19 век. Кога се сместил во станот сфатил дека во подот пред WC-то има уште нешто.

Имено, забележал дека дел од подот е всушност врата. Кога ја подигнал, забележал – скали. Тоа многу го изненадило, бидејќи скалите и дополнителната просторија не беа спомнати во договорот за наем.

Нормално, љубопитноста го натера да истражи каде скалите водат и сфатил дека под неговиот стан се наоѓа – темница.

“Се посомневав дека темната просторија се наоѓа под целата зграда па го “запечатив” отворот со вратата на WC-то и чекав засилување”, објасни Ирецот за Bored Pandа.

Наскоро му дојде пријателката па продолжија со истражувањето и сфатија дека тука се кријат уште многу ходници и премини од 19 век.

Внатре наидоа на неколку графити, што значи дека оваа просторија пред нив беше откриена од уште неколку луѓе.

Повеќе може да се види во видеото што го снимил Даниел.

 

 

Остави коментар

Почетна // вести // НА ПОДОТ од новиот СТАН забележал врата! Под неа ги пронајде скалите што го одведоа до вистинско ЧУДО!
Горе