16 октомври, 2019

Радио

Била вљубена во него додека работеле заедно на ист филм.

Актерката Сандра Булок откри дека нејзината скриена симпатија бил Кијану Ривс! Таа, заедно со Ривс во 1994 година, го снимаше филмот „Speed“, а сега открива дека и било тешко да се сконцентрира на работата поради згодниот актер.

– Тешко ми беше да останам сериозна. Кога ќе ме погледнеше, јас останував скаменета, рече Сандра во шоуто на Елен Деџенерис.

Елен потоа ја праша дали некогаш биде заедно.

– Никогаш не бевме заедно. Веројатно проблемот беше во мене. Не му се допаѓав. Многу долго бевме пријатели – објасни Булок.

Остави коментар

Почетна // Забава // Сандра Булок откри дека била луда по овој познат актер
Горе