Срамота! Лука Лазукиќ сака да се збогати преку Наташа! Еве што бара!

30 мај, 2018
1 copy

Лука Лазукиќ најпрво ја претепа својата сопруга, поп sвездата Наташа Беквалац, а сега преку неа планира да се збогати.

Тој на адвокатите на Наташа им испратил тужба во која бара Наташа да го именува како совласник на нејзината куќа во Ченеј и станот на Дедиње. Доколку таа одбие да го направи ова, Лазукиќ ќе бара 160.000 евра за возврат.