24 јануари, 2020

Радио

Несекојдневна сцена на фрлање мебел од четвртиот кат од една зграда е снимена во Босна. На снимката се гледа како човек фрла мебел преку балконот во дворот на зградата, кои потоа се распаѓа на неколку парчиња кои летаат низ дворот.

За среќа, во тој момент никој не влезе во дворот затоа што можеше да настрада.

Приказната да биде уште пострашна, децата од околните згради често си играат во овој двор.

Остави коментар

Почетна // вести // балкан // Само на Балкан, човек од балкон фрли мебел! Бо дворот си играат деца!
Горе