28 февруари, 2020

Радио

Позирањето на плажа за на Instagram стана насекаде присутно, но природата не се грижи за плановите на моделите. Еден ваков уништен момент сними една девојка која од пристојна далечина ја гледаше другата девојка која правеше заводливи пози, додека момчето ја фотографираше.

Смешната сцена од плажата можете да ја видитево продолжение.

Остави коментар

Почетна // вести // Цела плажа ја посматраше убавата девојка како позира: Набрзо сите почнаа да се смеат
Горе