Кога ќе предизвикаш корпулентна девојка на двобој: Доби заушка од која можеби се уште му се врти во главата!

21 август, 2019
d

Младо момче со преголем ентузијазам е снимен како се обидува нешто да убеди една висока и корпулентна девојка со „тешки коски“, а потоа се приближува кон неа со испружени раце, „барајќи двобој“. Тоа и го доби, во форма на моќна „заушка“ што моментално го бутна на земја и го остави во состојба со заматена свест следните неколку секунди.

Проверете во продолжение: