16 јули, 2019

Радио

На социјалните мрежи, се појави видео на кое се гледа еден крадец кој сака да ја ограби жената на банкоматот.

Тој барал од неа да му ги даде сите пари, а кога му дала само 2.500 јуани, побарал да ги повлече сите пари од сметката. Преплашената жена му ја покажала состојбата на сметката, а кога виде дека тоа се сите пари што ги има, тој и го вратил украденото и само си заминал. Иако многумина го нарекоа “крадец со срце” и “добар крадец”, човекот наскоро бил уапсен.

Остави коментар

Почетна // вести // Kрадец со добро срце: Ограби жена на банкомат, но потоа следи пресврт кој го воодушеви интернетот
Горе