Му подметна на сопругот лажна змија, а тој се избезуми од страв

10 јуни, 2019
maz

Жена од Охајо го насамари нејзиниот сопруг со лажна змија, а неговата реакција стана хит на социјалните мрежи. На видеото кое се појави пред неколку дена, се гледа како човекот кој го отвора поштенското сандаче, вика и паѓа на земја од страв, бидејќи помисли дека се работи за вистинска змија.

Неговата сопруга за ViralHog објасни дека само му враќа за неговата шега. “Мојот сопруг и јас постојано смислуваме шеги, а некои успеваме и да ги снимиме“.