31 мај, 2020

Русите се познати како луѓе кои сакаат да пијат, особено водка и други жестоки пијалоци.

На една свадба, токму премногу алкохол предизвика многу проблеми. Откако се опијаниле колективно, двете семејства започнале војна. По судбоносното „да“, семејството на невестата и семејството на младоженецот се впуштија во општ хаос од кој ечеше сè.

Тие се удираа со бидермаерот, со шишиња, садови, ташни, падна и крв, а и самата невеста се вклучи во овој хаос. Настанот доби сурово хумористична нота и забележа брзи реакции кои не можат да се замислат ниту во најлудите сценарија на популарните филмови и серии.

Остави коментар

Почетна // Top Story // На оваа руска свадба сите се пијани, а потоа следува општ хаос!
Горе