25 мај, 2020

За да го постигне изгледот на познатата Барби кукла, за која отсекогаш сонувала, една бугарка била подложена на многу пластични операции.

Андреа Иванова (22) од Софија минатата година имала повеќе од 15 процедури, менувајќи го нејзиниот природен изглед во обид да изгледа како кукла. Како што рече, таа и се восхитувала на Барби уште додека била мало девојче, и сонувала дека еден ден таа ќе изгледа како неа.

Андреа, меѓу другото, ставала инјекции со хијалуронска киселина во усните, а кога ќе почнеле да се намалуваат, таа повторно го правела истото. Сепак, не се согласуваат сите дека го постигнала саканиот изглед, а некои дури ја нарекоа чудовиште. Имаше и такви кои истакнаа дека “Кен нема да биде заинтересиран за оваа Барби “.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Сакала да изгледа како Барби: Направила хаос на своето лице! После 15 операции изгледа вака!
Горе