16 септември, 2019

Радио

Постојат различни трикови поврзани со jaјцата од кокошка кои домаќинките ги користат во кујната. Сигурни сме дека ги знаете повеќето од нив, па затоа ви претставуваме нешто ново.

Овој пат ви откриваме што се случува со живо јајце, ако го скршите под вода.

Оригиналниот експеримент го изведе еден нуркач во океан.

Остави коментар

Почетна // вести // Скрши јајце во океанот: Овој нуркач изведе експеримент под вода кој сите ги изненади
Горе