24 јули, 2019

Радио

Најпознатата и најбогатата старлета во светот, Ким Кардашијан, не е толку совршена и беспрекорна како што изгледа на прв поглед, бидејќи таа страда од многу тешка болест која е наследна.

Иако досега успешно ги прикриваше, Ким овој пат одлучи да ја сподели со своите обожаватели целата нејзина мизерија и да ја покаже борбата со псоријазата што ја наследила од нејзината мајка Крис.

Раните на лицето и телото ги исплашија нејзините милионски фанови, а таа заедно со фотографиите објави и дека не помага ниту мешавината која ја набавува од кинески билкари.

Остави коментар

Почетна // Забава // Ким Кардашијан со рани по лицето и телото!
Горе