Новиот бизнис потфат на Парис Хилтон

21 јуни, 2019
Capture

Како што објави порталот WWD, Парис Хилтон, одамна позната како богатата наследничка која сака да се забавува, а денес призната како успешен женски претприемач, направи забава во Сеул.

Со оваа забава Хилтон го означи почетокот на лансирањето на својата козметичка линија Paris Hilton ProD.N.A. во Јужна Кореја