27 февруари, 2020

Радио

Американскиот актер Мет Лебланк (51), кој во последно време ја серијата „Man With The Plan“, себеси си дозволи вишок килограми.

Покрај тоа, актерот познат по хит серијата „Friends“ пуштил брада, па изгледа речиси непрепознатливо.


Остави коментар

Почетна // Забава // Речиси е непрепознатлив: Годините не му се благонаклонети на Мatt Leblanc
Горе