5 август, 2020

Ryan Reynolds (42)  и Blake Lively (31) се подготвуваат за доаѓањето на третото дете.

Познати се по тоа дека не се вклопуваат во холивудските клишеа, актерите со Ines (2) и James (4), кои сеуште се возат во колички, ги посетуваат продавниците за бебиња во Њујорк Бебе и избираат работи за петтиот член на среќното семејство.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Ryan Reynolds и Blake Lively: Подготовки за новиот член на семејството
Горе