20 септември, 2019

Радио

Ако сакате полни усни, а не сте подготвени за хијалуронска инјекција, тогаш веројатно сте се обиделе со трикот со масло од мента.

Сепак, козметичките компании, исто така, подготвија производи за поголем волумен на усните.

Тоа се сјајот Lip Injection од брендот Too Faced, маската за усни Rodial Dragon’s Blood Lip и концентратот Niod Lip Bio-Lipid.

Остави коментар

Почетна // живот // Три производи за поголем волумен на усните
Горе