27 февруари, 2020

Радио

На аукцијата која ја организираше куќата Sotheby’su London, часовникот Space Traveller од брендот George Danielsдостигна рекордна цена од 4,6 милиони долари.

Ваквата цифра, овој луксузен предмет го постави на самиот врв на листата на најскапи продадени часовници во Англија некогаш.

Остави коментар

Почетна // живот // За овој луксузен аксесоар треба да издвоите милиони: Како изгледа најскапиот часовник на светот?
Горе