Кога живеете со мечка, тогаш можни се вакви ситуации!

11 април, 2020
насловна

Некој има куче или мачка, други имаат папагали и риби, а во Русија поединци имаат миленичиња – мечки. Сте виделе, веројатно, снимки каде ги возат овие животни со мотор, си играат со нив, па дури и живеат под ист покрив. A кога некој учи домашно милениче, дури и да e огромен ѕвер, да се гали , тогаш се случува животното да го фати и да побара прегратка од која тешко може да избегате.