Австралијците веруваат дека им се вратил омилениот кит

20 јуни, 2020
ascvb

Австралијците веруваат дека го виделе омилениот кит Мигало. Но, експертите сè уште не се убедени дека станува збор за Мигало, бидејќи е само еден од 40.000 бели китови.