Бизарно ВИДЕО ШТО ГИ ШОКИРАШЕ СИТЕ! Скока, го бакнува МРТОВЕЦОТ- Просто да НЕ ВЕРУВАТЕ! (ВИДЕО)

16 септември, 2020
хахаххахаа

Нема да верувате во тоа што го гледате!

Погребните танчери од Гана, на чии видеа се гледа како носат ковчег на рамениците и цело време играат со насмевка, шокираа многу луѓе кои сметаа дека ваквото однесување е непочитување и кон семејството и кон починатиот. Сепак, сега се појави нешто уште побизарно.

Видеата кои кружат на социјалните мрежи покажуваат сосема друга форма на „однесување“ на погреби. Сепак, овој тренд или обичај, иако изненади многу корисници, воодушеви и некои.

Имено, видеото покажува необично збогување од сакана личност, и иако со неколку солзи, собраните креваат раце и пеат на музиката што крцка.

Сепак, она што ја донесе атмосферата до треска е девојчето што седи на ковчегот и игра заводливо.

Иако многумина беа шокирани од ваквото однесување на погребот, па затоа го прогласија за бизарно, некои од мажите кои го споделија видеото признаа дека сакаат да се случи ваква сцена и на нивниот погреб.