Дали е ова во Белград? Швалер фатен во прељуба, а потоа сопругот гол го бркаше преку тераса! (ФОТО)

30 септември, 2020
превара

Невообичаена ситуација се случи на балконот на една зграда

Необично видео кружи на социјалните мрежи -прељубниокот на една русокоса бега од разбеснетиот сопруг преку терасата, спуштајки се преку смотаниот чаршав.

Ова бегство не беше лесно за несреќниот млад човек, бидејќи неговиот сосед, неверна жена и разбеснет сопруг, веќе го гризеше на подот подолу. Момчето едвај успеа да се задржи да не го испушта импровизираното јаже додека неговиот сосед го тепаше со метла во неговиот најславен период.

Се претпоставува дека неверната девојка не поминала многу подобро, бидејќи на видеото може да се види како луд партнер за мамење мавта со раката, а според положбата на телото, многу е веројатно дека тој ја тепал девојката.

Сите се прашуваат дали оваа ситуација се случила во Белград, и ако знаете каде се случи, испратете ни ги одговорите во коментарите.