Фотографии од детството: Овие денес застарени работи покажуваат колку се промени Светот

14 октомври, 2020
27ed17fe-cfe9-4af6-9847-bdd41ed2f107

НА РЕДИТ постои тема посветена исклучиво на носталгијата во која учествуваат над 80.000 луѓе. Во оваа носталгична субредита, луѓето споделуваат фотографии од предмети без кои некогаш не сме можеле да го замислиме животот, а денес тие целосно исчезнаа или се целосно непотребни.

„Без разлика дали станува збор за стара реклама или книга од вашето минато, таа припаѓа во /r/Носталгија“, гласи описот на подредбата што дефинитивно ќе ве однесе на патување во минатото.

Па да почнеме…

Се сеќавате на оваа играчка?

Пржење и само пржење…

Денес ретко кој би се осмелил да носи благо околу раката…

Телефоните изгледаа вака:

Всушност Solitaire може и денес да се види во некои бирократски уреди….

Керамичките фигури беа многу популарни.

Кое да се одбере?

Летен сон…

Колку попроѕирно толку подобро.

Ова го имаше во секој дом.

На ова поминувавме часови и часови…

DIY на ’90-ти начин.

Глушец и топче, секако.

Вака изгледаше совршен компјутер.

Се сеќавате на ова во училиште?

Winamp ни беше животот.

Покеманија!

Овие моливи беа насекаде.

Семеен компјутер.

А овој мобилен телефон сите го посакувавме.

Оваа сцена.

Се сеќавате кога „зјапавме“ во овој screensaver како да не постои утре?