ГОЛ се тушираше во перална за автомобили! Сега има голем проблем (ВИДЕО)

12 септември, 2020
кола

Тоа е производ кој има многу висока pH вредност и раствора нечистотија и измет од птици. Кога ќе се појави на вашата кожа, гори како пекол, како да сте намачкани со чили. Тоа момче можеби сега е во болница, вели сопственикот на миење автомобили

Дојдов на работа и видов воден пиштол на подот. Ништо не ми беше јасно, па отидов да ја погледнам камерата за надзор, изјави за News.com.au Џеф Боуен, сопственик на миење автомобили во Квинсленд.


Тој производ има многу висока pH вредност и раствора нечистотија и измет од птици. Кога ќе се појави на вашата кожа, гори како пекол, како да сте намачкани со чили.

Тоа момче сигурно се покајало, можеби е и во болница – рече сопственикот. Нема оштетување на миењето на автомобилот, но веројатно има оштетување на голата кожа. До миењето автомобили, тој инцидент служеше како одличен потег за маркетинг. – Имавме одличен викенд за миење со новиот систем, дури имавме и човек против машината. Ви благодариме за обидот. Се надевам дека брзо ќе закрепнете – напиша сопственикот на Фејсбук, а одговорот на тој пост беше одличен. Па, сега секој знае за неговата перална. И сиромашен човек веројатно лежи од болка.