Кој знае колку пати му паднала виршлата пред да успее да ja сними оваа необична ВЕШТИНА (ВИДЕО)

22 септември, 2020
1292255

Иако ја нарековме играта со виршла бескорисна, секоја вештина е гордост – дури и кога е само парче месо во рака

Без оглед на мислењата за играта со виршла, момчето со кратко видео на необична вештина привлече повеќе од три и пол милиони прегледи.

Нема сомнение дека младото момче во видеото е многу вешто со својата виршла. Кој знае колку пати му паднала пред да успее да сними совршено ракување со виршлата? Кој знае, можеби дури мораше да користи повеќе од една виршла додека не постигне совршенство?

Погледнете !