Колку триаголници гледате?? Мали се шансите да дадете точен одговор

20 јуни, 2020
pop-riddles-lede1-1582912693

На социјалните мрежи се шири оптичка илузија, што ги мачи луѓето. На крајот доаѓа и до расправија, затоа што сите се убедени дека го знаат одговорот.

Сепак, се покажа дека многу малку луѓе го знаат точниот одговор.

Колку триаголници гледате овде?