Колку време ви е потребно да пронајдете ИСТОПОЛОВ пар на оваа илустрација? Рекордот е 70 секунди (ФОТО)

1 ноември, 2020
plesaci

Не е лесно, да се разбереме.

Во сложувалката која кружи на социјалните мрежи, потребно е да се најде истополов пар меѓу танчерите, а рекордот наводно е 70 секунди.

Претпоставката беше инспирирана од британското шоу за танцување „Strictly Come Dancing“ и беше направено за да се одбележи настапот на Никол Адамс и Катја Џонс, кои станаа првата истополова двојка што танцувале заедно во хит-шоуто на Би-Би-Си. Еве, имате и мала помош – тоа се две жени.

Значи, рекордот е 70 секунди. Колку ви треба вам?

Дали успеавте? Не грижете се, тоа воопшто не е лесно. Еве го и решението: