Модата на улиците во Њујорк: Најубавата есенска облека!

21 септември, 2020
мода

Септември е месец на модата. Иако оваа година нема да имаме можност да уживаме како што сме навикнале, сепак некои претстави ќе се одржуваат во живо, додека повеќето од нив ќе бидат прикажани дигитално.

Месецот на модата традиционално започнува со Модната недела во Њујорк, која љубителите на трендовите и славните дизајнери едвај ја чекаа и во своите најубави есенски комбинации и со импресивни заштитни маски, побрзаа да видат што подготвиле дизајнерите за нередовните сезони.

Погледнете неколку од најубавите комбинации на облека што можеа да се видат на улиците на Њујорк!