My недостасувале патувања, па затоа запуштен авион го претворил во кафич!

20 септември, 2020
авдио


Потребно беше само малку чекање за дозвола.

Овој авион нема да полета, иако сите во него, во новиот амбиент, сепак ќе се чувствуваат како на некоја од прекуокеанските рути.