Не ја кажуваат вистината бидејќи мислат дека не е здрава за нивната врска: Овие хороскопски знаци најмногу ги лажат своите партнери

1 септември, 2020
5e3839db5bc79c330d4829b8

Додека некои лажат за да го одржат мирот во врската, некои лажат за да ги постигнат своите цели.

Искреноста е клучна за здрава и среќна врска. Сепак, без оглед на тоа, некои избраа да бидат нечесни во врската, па затоа имаат тенденција понекогаш да ги лажат партнерите. Тие не го прават тоа за да им наштетат на другите, туку за да имаат мир во врската. За нив, транспарентноста не е секогаш здрава. Според астрологијата, одредени карактеристики на хороскопските знаци можат да откријат кој најмногу ги лаже своите партнери, пренесува Пинквил.

Близнаци

Луѓето од овој хороскопски знак често ги лажат своите партнери затоа што не сакаат да ги повредат своите емоции, па затоа претпочитаат да лажат, само за да изгледа дека сè е во ред.

Риби

Тие ги сакаат своите партнери, но во исто време не сакаат да бараат нешто што им треба. Значи, тие тоа го сакаат индиректно од нивниот партнер и не им пречи да го добијат со помош на некои лаги. Не можат да побараат нешто директно, затоа мора да користат стратегии.

Вага

Вагите имаат многу шармантна личност, но понекогаш се обидуваат да манипулираат со луѓето. Ова е затоа што тие сакаат да избегнат какво било соочување. Но, Вагите треба да се обидат да бидат похрабри во конфликтите.

Рак

Раковите често лажат во нивните односи, особено кога не можат лесно да ја прифатат вистината. Но, нивните лаги се од помал обем и не ги навредуваат нивните партнери интензивно. Значи, тие треба да бидат малку попрактични и да размислуваат логично и да ја прифаќаат вистината без никакви лаги.

Водолија

Водолијата исто така лаже во помал обем што не им штети на другите, но често е заплеткана во сопствената мрежа на лаги.