Освои 65 МИЛИОНИ ЕВРА НА ЛОТО, а сега сите од лотаријата го бараат поради НЕВЕРОЈАТНИ РАБОТИ!

8 септември, 2020
335765_bingo-4472302-1920_f

Дали е ова можно?!

Времето истекува за добитникот на џекпот од 65 милиони евра од ждрепката во март на лотаријата „Juromilions“ во Велика Британија. Поточно, останува уште една недела да се појави победникот. Победничката карта е купена во шкотскиот округ Ершир на 17 март, но сопственикот сè уште не се појавил.

Доколку никој не се појави со билетот и не ја земе наградата до 13 септември, парите ќе бидат распределени во добротворни организации.

Лицето кое ја побара наградата се појави во април, но тврдењата не беа валидни и џекпотот не беше доделен.