Ова е најглупавиот криминалец: Неговата постапка ќе ве изненади и насмее!

26 септември, 2020
818859_snimak-ekrana-20200922-122832_ls

Кога крадецот влегол во подрумот на Харденбергерстрасе околу 9.48 часот на 24 март, тој не поминал незабележан. Надзорната камера ја бележи кражбата. Во моментот кога ја видел камерата, тој запре во шок. И што прави крадецот за да остане незабележан? Ја зема камерата со него. Но, само затоа што нема уреди, снимките од надзорните камери се далеку од изгубени. Тие јасно го покажуваат провалникот во различни пози. Ова е токму она што полицијата го бара сега! Секој што го познава или има каква било информација за злосторството е поканет да контактира со полицијата.