ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАЈГОЛЕМИОТ УБАВЕЦ НА УЛИЦИТЕ! Прасе стана вистински хит на мрежите, никој не може да и одолее! (ВИДЕО)

2 октомври, 2020
пиг

Познатиот руски инфлуенсер се пофали на социјалните мрежи со своето необично милениче.

Имено, таа чува малку свиња во куќата, но тој е посебен не само затоа што е свиња, туку и поради неговите фотографии во разни стајлинзи, како и во различни пози. Тој е толку интересен за нејзините придружници што може да се каже дека има повеќе негови фотографии отколку негови.

Можно е тоа да е до неговите вештини за позирање, па затоа не се жали кога прави какви било фотографии. Свињите се снимаат и во одредени животни ситуации, на пример, го фатиле како шета со очила на главата.