Погледнете како изгледа жената со најголемите гради на светот: „Не можам да го дофатам воланот“!

19 септември, 2020
гради


Леја Паркер од Лондон вели дека е горда што ги има „најголемите гради во Велика Британија“ на 25-годишна возраст и што заработи над 10.000 фунти на моделирање само поради нив.

Иако ги сака своите 32NN гради, и ги прифаќа како дел од себе, Леја сепак се жали дека нејзиното секојдневие е тешко.

Тој наведува дека не може да стигне до воланот, да трча и дека мора да спие со перница на стомакот.


Но, Леја не дозволува коментарите да ја поколебаат, бидејќи е горда на своето тело и заработува одлично од тоа. „Имав пет операции, првата ја платив сама“, вели Леја, висока околу 160 см.