Половина од оваа луда година веќе помина, а за овие луѓе беше уште полуда!

17 јуни, 2020
Половина од оваа луда година веќе помина, а за овие луѓе беше уште полуда!

Некои од нив помнаа лошо некои и полесно, некои имаа многу среќа но тоа што го имаат заедничко – е дека ќе ве натераат да се изнасмеете од срце :

https://youtu.be/p_JtqJnEsFs