Секси пожарникари се соблекоа за најпопуларниот календар во Светот, жените полудеа

15 октомври, 2020
Screenshot_3

2020 година се покажа како полоша отколку што се очекуваше, а судејќи според календарот на секси австралиски пожарникари, имаме на што да се радуваме во 2021 година.

Момците направија жешки и истовремено нежни фотографии за календарот, и сè, се разбира, има хуманитарна нота. Приходите од продажбата одат на разни хуманитарни организации кои се грижат за деца кои се борат со рак и здруженија за заштита на животни. Има доволно пари за сите нив, од 1993 година продажбата на календарот собра дури 14 милиони куни.

Ние нема да продолжиме бидејќи се сомневаме дека сте тука заради текстот, ве оставаме на фотографиите.