Слатко мало слонче не може да дочека да се излади од горештините! (ВИДЕО)

7 јуни, 2020
imageedit_177_7698605025

Слаткото мало слонче ќе ви измами насмевки со својата нестрпливост. Ако си слон, тогаш кога е жешко-навистина ти е жешко. Понекогаш не може да се дочека ладењето со ладната вода од црево. А сите знаеме дека бањањето во када е поинтересно од туширање.

Иако го прскаа со вода, на малото слонче се чини дека му беше премногу топло па побрза да скокне во полното корито. Како наближуваат тропските горештини сите ќе се најдеме во слична ситуација.

Погледнете го краткото видео на Tik Tok кое ги освои срцата на 4 милиони гледачи и им донесе насмевка на лицето: