Сопственичката се тресела мртва пијана, а потоа тој скокнал, спречил да падне и ја ставил во кревет! (ВИДЕО)

29 септември, 2020
златен ретривер

Златен ретривер Џекс стана sвезда преку ноќ

Ако некогаш сте се запрашале дали нашите миленици се попаметни и подобри од нас, тогаш по ова видео веќе нема да имате никаква дилема.

Да, тие се попаметни од нас.

На крајот на краиштата, доволно е да погледнеме што сторил две и пол годишниот ретривер Џекс кога неговата сопственичка Хана Квинтус се вратила од линијата мртва пијана.

Додека се обидуваше да го намести креветот, Хана почна да ја губи рамнотежата, но Џекс веднаш реагираше, стана на задните нозе и прво спречи пад, а потоа нежно го турна својот сопственик, кој беше долу на креветот.

Дури следното утро, кога се отрезни малку, Хана ги виде снимките направени од „петте“ камери кои вообичаено служат за снимање на палавиот Џекс, додека Квинтус не е дома.

Хана не можеше да поверува и веднаш го објави видеото на Тик Ток, каде беше прегледано повеќе од милион пати.

@hquintus

Came home after a few too many and caught this video of my petcam 😂😂 #fyp #funny #falling #dog #tigerking #distancedance #coronavirus #quarantine

♬ kid fran moon – g

И Џекс стана sвезда.

Заслужено!