Татко откри неверојатен трик што ги тера бебињата да заспијат во секунда, родителите во шок!

3 септември, 2020
бебе

КАКО да успиете бебе? Трикот се чини дека го откри Остин Мајлс Гетер од Далас, кој на Фејсбук објави видео од неговиот метод за успивање на малиот Чарли.

Родителите кои имаа проблем околу успивањето на своите деца, брзо полудеа по неговиот метод, а видеото собра шест милиони прегледи.

Додека се ниша на стол со малиот во рацете, Остин вели дека сè уште е вознемирена од промената на позицијата. Тогаш тој почнува нежно да и ги масира веѓите, а малото заспива за неколку секунди.
Уште откако видеото се појави на Фејсбук на 26 август, родителите трагаа по неговиот профил за да ја откријат тајната.


“Малата е преслатка. Го испробав ова на моите три сина и сите спијат”, напиша една жена.

„Го испробав ова на најмладото дете, таа исто така сака да се гали со носот“, додаде друга.

„Само кога би знаела за ова пред 17 години“, жали трета.