Тинејџер бил пренесен во болница откако бил каснат од змија на неговиот пенис!

9 септември, 2020
крв

Еден тинејџер бил итно пренесен во болница откако питон го гризнал пенисот додека седел на тоалетот во неговиот дом во Тајланд.

Ширапоп Машукарат (18) бил во бањата во вторник навечер кога почувствувал ненадејна болка. Тинејџерот погледнал надолу и видел питон со стегнати вилици околу пенисот. Крв течеше по тоалетните плочки.

Сепак, питонот брзо го запрел нападот и младиот човек врескал од ужас и истрчал од тоалетот барајќи помош. Сè се случи во Тајланд во градот Нонтабури, на околу 20 километри од Бангкок.

Младиот човек до куќата беше придружуван од неговата мајка, која го смири тинејџерот се додека не пристигна болничарот и го однесе Ширапоп во блиската болница во Банг Наи.

Лекарите морале да ги лекуваат раните со антибиотици, а тинејџерот сега има три конци на местото на каснувањето.

„Бев во тоалетот, но неколку моменти откако седнав, одеднаш почувствував болка во пенисот. Погледнав и видов дека има змија. Таа не беше многу голема, нејзиниот залак беше толку силен. Се надевам дека ќе се опоравам “, рече Ширапоп.

Вработените од службата за диви животни пристигнале на местото и започнале потрага по питонот. Змијата сепак беше во тоалетот.Без никаков проблем го фатиле питонот, кој бил долг околу два метра. Го зедоа во торба, пред да го пуштат назад во шумата.

Исплашената мајка на Ширапоп, Супатат, рече дека се уште е во шок поради инцидентот.

„Не знам како змијата влезе во мојата куќа. Можеби можела да влезе преку цевките поврзани со тоалетот. Змијата го повреди мојот син, но ми олесна што на крајот сè помина добро и дека тоа беше само не-отровен питон. Да беше кобра, можеби мојот син ќе беше мртов “, рече мајката на младиот човек.

Таа додаде дека смета дека Ширапоп секогаш ќе се плаши сега кога ќе оди во тоалет, но и дека е благодарна што нејзиниот син успешно се опоравува, а змијата е фатена и вратена во природата.