Виц на денот или реалност?! Македонец во киоск купува цигари…

3 ноември, 2020
seik01 Alo_1000x0

Започнете го денот насмеани со нашиот избор на шеги на денот

Македонец на киоск купува цигари. Додека ја отвора кутијата, забележува што е напишано:

– „Пушењето предизвикува импотенција“, загрижен Македонецот се враќа да ги замени цигарите.

Му се обраќа на продавачот на киоскот:

– “Еј момче, дали можам да ги заменам овие цигари. Дали можам да ги добијам оние кои предизвикуваат РАК”.