Вознемирувачки снимки од страшна сообраќајна несреќа

22 јуни, 2020
2DCCBDCE-CAF9-4E94-8CB6-65F7712986A4

На социјалните мрежи се појави снимка од страшен судир на возила пред Владата на Србија. Во тешката сообраќајна несреќа погинаа тројца а седуммина се повредени.