Најтешката загатка досега: Никој не може да пронајде цела краставица на оваа слика!

24 јули, 2020
03

На интернет кружи многу тешка загатка. Вашата задача е меѓу овие намирници да пронајдете краставица која не е исечена на парчиња.

Добро погледнете, проверете дали имате око соколово.

Лајк ако успеавте…