Ова се вика почетничка среќа: Седумгодишник за прв пат ловел сам и фатил АЈКУЛА! (ВИДЕО)

1 август, 2020
Ова се вика почетничка среќа: Седумгодишник за прв пат ловел сам и фатил АЈКУЛА! (ВИДЕО)

Младиот Јужноафриканец ќе се сеќава на ова лето и на својот прв вистински улов за време на риболов.

Само тој улов не беше некоја мала, незначителна риба што лесно ја фати мамката, туку вистинска права ајкула. Секако, младенче од ајкула. За седумгодишно момче, уловот беше тотален шок, бидејќи едвај можеше да ја повлече јадицата кога ајкулата беше фатена.

Таткото беше до него, давајќи му упатства како да го повлече стапот, а на крајот на видеото се виде дека тоа навистина е младенче на злобниот предатор.