Тој ги заборави закони на физиката и гравитацијата: Тргна кон неговиот автомобил, а потоа се случи најлошото (ВИДЕО)

1 октомври, 2020
физ

На бензинска пумпа во Пенсилванија се случи бизарен инцидент во кој еден автомобил претрпе штета.

Сопственикот на автомобилот бил уредно запрен на бензинската пумпа за да наполни гориво, кога од зад грб со голема брзина му се приближила залутана гума.

Погледнете што се случи: