“Слобода” за Тамара Тодевска!

19 јуни, 2020
тамара

Денеска излезе најавуваното видео за песната “Слобода” на македонската пејачка Тамара Тодевска.

И овој пат Тамара соработуваше со веќе докажаниот тим и нејзини долгогодишни соработници: музиката е на Роберт Билбилов, текстот е на Игор Џамбазов, а аранжманот е на Дарко Димитров