Таткото ја фатил својата ЌЕРКА (15) во кревет со соседот: Мислела дека ќе го претепа, а тој направил нешто ШОКАНТНО!

3 октомври, 2020
ванеса

Реакцијата беше над сите очекувања

Ванеса Хеџер од Конектикат сподели со членовите на форумот необична приказна што го одбележа нејзиното прво сексуално искуство.

Во приказната, во која беа вклучени синот на соседот Дејв (19) и таткото на Ванеса, сè заврши на крајно неочекуван начин, иако на почетокот се чинеше дека „пердувите ќе летаат“.

Ванеса и Дејв се гледаа тајно со месеци пред да се решат дека ќе си бидат  први. Бидејќи Ванеса, поради деловните обврски на двајцата родители, постојано беше сама дома во текот на денот, таа му предложи на Дејв да дојде кај неа еднаш околу 14 часот и да го стори „тоа“ за прв пат.

„За прв пат беше невешт и комичен, но некако стигнавме до крајот, како што велат. Сепак, следниот пат кога помислив дека тоа ќе биде катастрофа за цел живот. Истото го сретнавме и попладне, но во собата не слушнавме дека татко ми дошол порано од работа. Нешто не беше во ред со него. Тој ми рече дека ме повикал од вратата за да видам каде сум, а јас не слушнав. Па тој се искачи во мојата соба. И јас бев таму под капакот со Дејв. Ја отвори вратата и кога нè најде, се шокираше. Почна да вика, мислев дека ќе го убие Бога во Дејв. Но не! Тој виде дека е тој и излезе надвор. Ни рече да се облечеме и да се спуштиме во дневната соба “, напиша Ванеса Хеџер.

Двајцата му се покоруваа на својот татко и слегоа долу, а тој лежеше на гарнитурата. Отпрвин молчеше долго време, а потоа ме праша дали спиеме, и да не го лажеме.

„Му признавме дека се гледаме неколку месеци, но дека само што започнавме да го практикуваме ова. Беше лут, но потенцираше дека тоа е Дејв чии родители ги сака и почитува многу и знае дека е исто така добро момче, па затоа не се реши да направи сцена. Тој нè праша дали сме користеле заштита, а потоа ни рече дека и тој „мирисал“ дека сме во врска претходниот период. На крајот, тој рече дека го имал и првото сексуално искуство рано и дека е многу важно да бидете партнери кои сè уште се познаваат и имаат доверба едни во други. Тој му рече да не го правиме тоа повеќе вака, преку ден, кога сите се таму, но дека ако веќе треба да бидеме сами, гледаме како се случува кога неговата мајка и тој одат некаде на продолжен викенд. Бев во шок. Тој имаше татко пред некои испади, агресивно однесување. Не знам што се смени во него. Тој беше прекрасен за нас. После тоа, плачев пред двајцата, веројатно повеќе од стресот и среќните околности на реакцијата на татко ми, отколку од некоја друга причина “, истакна Ванеса, која, како Дејв, секогаш беше одлична на училиште и вистински пример за примерно дете.

Таа доби многу пораки за поддршка во коментарите, а многу девојки посакаа да го имаат истиот татко, полн со разбирање и доверба.